sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kisat nro 3, Poriiis

Porissa oltiin kisaamassa viime viikonloppuna. Blogipäivitys unohtui vaan tehdä.

Kerrotaan nyt ensin omasta suorituksesta, jossa ei nyt kauheasti ole hurraamista. Ensimmäisellä radalla ei päästy yhtään estettä oikein, kun joku idiootti otti ja varasti lähdössä. Olin kuitenkin sillä meiningillä liikenteessä, että tuloksista ja oikeastaan yhtään mistään viis, nyt vaan mennään. Eli ensimmäisen hypyn varasti, toisen meni oikein ja kolmannella jo hyllytti. Gille juoksi putkeen, kun piti olla puomi. Eikä se ollut edes mitenkään tyrkyllä. Melkoisen outoa käytöstä Kilu-herralta. Kontakteilta tuli varmaan kaikilta joku virhe, mutta samapa tuo - luulen etten jaksa puuttua siihen asiaan enää ollenkaan. Peli on jo menetetty. Muuta en sitten muistakkaan. Toisella radalla otettiin sujuva yhteislähtö ja alku lähtikin menemään jotenkin mukavasti, kunnes ei enää mennytkään. Gille puri mua radalla varmaan neljä kertaa - lopulta se kävi maalissa kiinni niin kovaa, että vieläkin on käsi turvoksissa ja mustelmilla. Ei siis ikinä ennen ole tollasta tehnyt, normaalisti se vaan näykkii. Tämä täti vähän suuttui ja kirosi... ei tainut olla ihan hyvää agilityhenkeä, mutta voi saa**** se sattui niin paljon!!!! Siinä kohtaa päätin, että Gillen kisaaminen oli sitten siinä. Tänä vuonna voin ehkä vielä jossain omissa kisoissa kisata, ehkä. Lisenssikin kun on maksettu jo. Mutta jos sama meno jatkuu, niin eipä paljon kiinnosta kisaaminen, yhtään. Ennemmin mä pidän oikeesti kivaa ton koiran kanssa harkoissa, eikä meillä ole mitään tarvetta mennä tappelemaan kisoihin. Se ei ole meidän juttu eikä meitä varten. Varsinkaan nyt, kun Nesta on ykkönen, niin mä keskityn siihen ennemmin. Naga ja Topi saa kisata sitten rauhassa. Ugh.

Nakkiliini päätti ekalla radalla ottaa päikkärit puomin alastulolla. Ei se kuulemma voinut tulla sieltä 2on2off asentoon ollenkaan, vaan jäi hengaamaan siihen ja ihmettelemään, että mitä mun pitää tehdä!? MONTA sekuntia meni, tuntui ikuisuudelta. Topilla on aika jäätävät hermot, kun jaksoi tyynen rauhallisesti odottaa että pikkupöllö oivaltaa homman juonen. Kepit meni ä-lyt-tö-män hyvin! Nollana maaliin!! Mutta yliaikaa 0,80 sekuntia. Yliaikaa! Miten noloa!! :D Topikin sanoi, ettei hän ihan heti olisi uskonut sen olevan mahdollista. Mutta siellä puomilla nyt meni oikeesti kauan. Ei siis ihan vieläkään merkintää kilpailukirjaan. Pääsi ne silti kakkospalinnoille ja Naga sai uuden lelun ;)

Toisella radalla olisi tullut myös aika helposti nolla, mutta tuomari antoi keinusta virheen, vaikka yleisön näkökulmasta se ei kyllä todellakaan ollut lentokeinu. Ja sitten Naga varasti taas puomilta. Tässä kohtaa olikin vaan aika jännä juttu, kun puomin jälkeen oli enää maalihyppy, jonka Naga ehti suorittaa. Eli pääsi maaliin asti ja kello pysähtyi. Sitten Topi palautti koiran kontaktille ja lähti pois. Siitä tuomari nosti kädet ristiin. Eräs toinen tuomariharjoittelija sanoi, että ei siitä pitäisi hyllyä tulla, ylituomari lupasi tarkistaa asian, mutta siitä ei ole vielä kuulunut mitään. Sama se nyt periaatteessa on, kun siellä on se lentokeinuvitonen, mutta jäi vaan mietityttämään, että kuuluuko tuollaisesta antaa hylkyä? Rata oli kuitenkin jo suoritettu loppuun asti. Vähän on kakspiippunen juttu... onko parempaa tietoa teillä?

Laitan videot jälkikäteen jos jaksan, nyt ei enää ehdi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti