keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kesätauon jälkeen harkkaamassa

Olin taas eilen pöllö-Gillen kanssa harkoissa. Oli aika hauskaa olla treeneissä pitkästä aikaa. Kaija teki meille sen radan mikä on kaupunkitaistelussa, oli aika semi haasteellinen kyllä meille :)

Aluksi Gille ei meinannut keskittyä lainkaan, se vaan juoksi esteiden ohi ja haahuili omiaan. Edes kontakteja se ei jaksanut ottaa, sit selvisi syykin. Se juoksi puomilta alas ja kaarsi nurmikolle sontimaan... tuli hätä kesken treenien! Ei kai nyt siinä voinutkaan keskittyä. Sitten alkoi sujumaan vähän paremmin :) (onneksi meni sentään sinne nurtsille, eikä tehnyt niinku Ziki :D)

Ärsytti taas kun Gille alkaa riehumaan niin sitten mäkin alan. Sit se on vaan sellasta häsläämistä, missä ei oo mitään järkee. Osa radasta meni ihan hyvin kun jaksoi itse keskittyä, mutta kepit oli ainakin taas ihan vammaset. Ei toi ipana jaksa vieläkään keskittyä niissä, haukkuu ja komentaa vaan mua. Putkella takaaleikkaaminen ja rengas ei onnistunut, mutta muuten ihan kivaa oli. Kaija antoi pari hyvää neuvoa jota voisin vaikka käyttää jossain epiksissä hyödyksenikin. Jos vaan sielläkin joku aivotoiminta pelaisi... turha toivo.

Nyt on kovassa harkinnassa mennäänkö tänään Mynämäelle epiksiin vaiko ei...

2 kommenttia: