tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pogon kisat

Eilen oltiin Turussa ATT:n kisoissa käväsemässä. Pogolla oli taas ihan höyrypäistä aikaa. Ensimmäisellä radalla Topilla oli heti alkuunsa ongelmia, kun Pogo ei halunnut iroittaa omasta hihnastaan lainkaan, se kun oli siinä tilanteessa oiva vetolelu. Mutta loppujenlopuksi pogoomisen jälkeen ensimmäinen rata meni todella hyvin, 15 virhepistettä kylläkin - mutta kyllä siellä naiset kehui miten Topi on kehittynyt ohjauksessa :)

Toinen rata olikin sitten enemmän sähellystä. Normaalisti se menee kyllä toisinpäin. Ekalla radalla sählätään ja toinen menee sitten paremmin. Gille oli varmaan autossa kiusannut Pogoa siinä välissä sen verran, että ei Pokeri jaksanut enää keskittyä.
Sieltä tuli kepeiltä hylky kun Pogo lähti tulemaan keppejä väärinpäin (ku Topi meinas siis korjata väärään väliin mennyttä pujottelua). Sitten jokaiselta kontaktilta poika hyppäs ohi, tuli oikeen kunnon lentokeinukin. Kuulemma tarvis vähän jotain kontaktiharjoitusta... miten niin!? :)
Ja jotain rimojakin sieltä tais lentää.

Mutta muuten on hyvät fiilikset kisoista... huomasin ite jännittäväni poikien menoa ekan kerran!

Gillermo oli tietty mukana kattomassa menoa ja meininkiä... Ulkona piti isotella ja haukkua kaikille, mutta sisällä äijä osasi käyttäytyä oikein mallikkaasti. Hiukan piti haukkua niitä radalla menijöitä... arvoitukseksi jää, että haukkuko se sen takia, kun siellä meni koira - vai sen takia että ne aksaa!?

Juu ja Pogo rakastui yhteen valkoiseen perro-tyttöseen. Se oli ihan ihastunut ja sitten nämä harrasti siinä jotain tuijotuskilpailua keskenään. Tyttönen oli kyllä melko vaikeesti tavoiteltava. Osaa se poika kuitenkin hyvin valkata sen oikeen rodun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti