lauantai 11. huhtikuuta 2009

Kuvahaaste osa 2

Taru laittoi mulle vielä toisenkin kuvahaasteen, joten tässä nyt kolmas kuva kolmannesta kansiosta.

Pogohan se siinä laulaa joululauluja jouluna 2006. Tarviiko siitä nyt sen enempää sitten kertoakaan? :)

Mitähän kaikkea mun on pitänyt tänne kertoa? Tälläsii vapaita kun on, niin ei tule sitten koneellakaan oltua pahemmin. No Gillestä on ainakin tullut äijä. Se on oppinut nostamaan jalkaa - ja sitten pitääkin merkata jokainen tolppa mitä matkan varrella sattuu vastaan tulemaan.

Ihmettelin myös sitä, että miksei kukaan voinut sanoa mulle, että rappusia ei kannata maalata puhtaanvalkoisiksi koiraperheessä? Nehän likastuu jo pelkästä ajattelusta!

Tänään käytiin aksaamassa. Pitkästä aikaa!! Pogo höyrisi kun mikäkin taas, perinteiseen Pogo-tyyliin. Pariin kertaan nappas taas Topiin kiinnikin - ja tais sattua. Kyllä ne siellä sitten sai jotain tehdyksikin ylikiehumisen ohella. Gillen kanssa olin jo menettänyt toivon, kun eilen se ei osannut edes yhtä hyppyä hypätä. Tänään se oli taas loistokoira, meni hypyt ja putket oiken mallikkaasti... ja voi sitä riemua kun sai taas vinkulelun kanssa juosta ja vinguttaa sitä!! Koitettiin myös Tarun kanssa ihan oikeeta aikuisten puomia. Ensimmäisellä kerralla ylösmentäessä se oli tosi pelottava - mutta sitten kun poika tajus taas, että tää oli se juttu mistä saa aina tuolta toisesta päästä sitä namia, niin ei meinannut mukana pysyä vauhdissa... ja A:nkin poika meni ihan omine lupineen, jos sieltäkin kontaktilta olis niitä nameja löytynyt!?

Maanantaina sitten Pokerilla on kaksi starttia turussa... jäämme taas jännityksellä odottamaan mitä pojilla on tällä kertaa näytettävänä. :)

PS. Tulis sitten jo ne hemmetin Rauman näyttelyt... pikkusenko tulen hulluksi ton Gillen turkin kanssa - se kun on vähän samanlainen kuin meidän rappuset... ei sekuntiakaan puhdas!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti