torstai 27. helmikuuta 2014

Naga kisaa

Hups. Eipä sitten ole tullut päivitettyä blogiin mitään, vaikka niin uhosin.

Naga kävi kisaamassa tossa viime viikonloppuna. Nyt on pojalla kaksi nollaa plakkarissa kakkosista. Yksi aginolla puuttuu vielä. Ensimmäisellä radalla Nagalla ei ollut malttia, vaan varasti lähdössä. Eipä sitten päässyt yhtäkään estettä. Toisella radalla pääsi loppusuoralle asti, mutta maltti petti A:n kontaktilla. Otti siis kontaktin tosi upeesti, mutta ei muistanut odottaa poistumislupaa.
Viimeinen rata oli hyppäri ja sieltä pojat taituroivat nollan! Se oli viidestä sentistä kiinni, ettei ollut kielto - mutta nollavoitto oli tulos. Jee! :)


Gille ei edelleenkään ole päässyt agikentälle. Eikä paljon lohduta, että sain RKS:n vuosikokouksesta hopeisen agilitymerkin, tämä kunnianosoitus oli kaiketi sellaisesta ns. näkymättömästä työstä kulisseissa. Hieno juttu, mutta olisi se kiva päästä tekemään sitä ihan agilityäkin, juoksemaan kentälle.
Näyttää kyllä siltä, että talvi loppui lyhyeen ja nyt on kevät. Voipi siis olla, että ulkokentälle pääsee aksaamaan hyvinkin pian.

Pogo jatkaa kotikoiran rooliaan. Sillä oli vähän huonompi kausi tuossa vuodenvaihteessa, lenkkien jälkeen nilkutti joka kerta ja oli selkeesti vähän kipeä. Tanja kävi antamassa laseria Pogon lonkkiin muutaman kerran, niin nyt on koira taas niinkuin uusi. Auttoi siis kummasti se Nagan mielestä vaarallinen lasermiekka. Eikä Pogoa enää haittaa vaikka miten paljon tippuisi kuoppiin lenkillä :)


2 kommenttia:

  1. Luin aiemmista jutuista että Nagalla on ollut pentuna tuhoamisviettiä/eroahdistusta tms. Onko koira päässyt siitä eroon iän karttuessa?

    VastaaPoista
  2. En ollut huomennut tätä kysymystä aiemmin, sori.

    On mennyt ohi, se itseasiassa meni aika nopeestikin, mutta tuli siinä noita tuhoja tehtyä pienessäkin ajassa. Mutta siis jäi pelkkään nuoruusvaiheeseen tuo tuhoaminen. Luulen että se johtui siitä, että olin alkuun tosi pitkään kotona ja kun yhtäkkiä lähdinkin töihin niin se sai pienen koiran stressaantumaan. Nykyään Naga kestää muutoksia hyvin eikä ole moksiskaan niistä. Esimerkiksi vieraassa paikassa on kuin kotonaan.

    VastaaPoista