sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Eipähän ihan hirveesti ole ylimääräistä aikaa kirjoitella blogia. Nyt on ihmeellinen tilanne, kun poika vetää päikkäreitä ja mä saan istua koneella - ihan siis rauhassa! :)

Tuo pikkupoikakin on huomenna jo kuukauden! Neljä viikkoa! Siis mitä!? Mihin se aika meni? Jätkä kasvaa hurjaa vauhtia - pojasta yritetäänkin leipoa uutta agilityn maailmanmestaria kovalla tahdilla. On sen verran monissa agilitytapahtumissa ollut jo mukana, että eipä taida vaihtoehtoja olla :) Poju on ollut mukana harkoissa, epiksissä, virallisissa kisoissa, kaupunkitaistelussa... Vaikka missä! Ensi viikolla ekaa kertaa Purinalle ;) Sairaalassa hoitaja kutsui häntä nimellä Jaakko. Hetken aikaa jo heitettiin läppää, että mitä jos nimetäänkin poika Jaakoksi, Suoknuutin mukaan! Jos nimi olisi enne - ja jos sillä verukkeella saisi vaikka alennusta yksäritunneista? :) Toinen vaihtoehto olisi ollut tietty Zen. Se nimi rimmaisikin, Zen Mäkinen. Ristiäiset on parin viikon päästä... saattaa olla että ei me sitten kuitenkaan käytetä kumpaakaan näistä.... Jää nähtäväksi.

Meno on muuten ollut oikein mukavaa, ihanaa vauva-arkea. Sitä vaan haittaa se, että toi Topi on aina joko töissä tai korjaamassa niitä hiivatin autoja. Jotka ei vieläkään ole kunnossa. Kuukausi jo mennyt ilman autoa, vois se arki siis olla hiukan helpompaakin, mutta näillä mennään :) Eipä tule käytyä kaupungilla tuhlaamassa rahaa! :) Ja koirat on tyytyväisiä, kun homehdutaan vaan kotona, eikä ne joudu jäämään yksin.

Lenkkeilyt vaunujen kanssa sujuu jo paljon paremmin, joskin yksinään en kolmea koiraa ole vielä ottanut mukaan.

Käytiin epiksissä, Naga ja Gille pääsi radalle. Vitsi kun epiksissä ei ole koskaan hyppäriä, muuten Pogokin pääsisi. Pitäis olla jotkut para-epikset erikseen :) Naga pärjäsi aika hienosti, taisi sijoittua toiseksi!! Hyvä Nakkeli!! Siitä tulee vielä taitava... jos vielä ehtis reenaamaan hiukan enemmän. Virallisissa kisoissa Gille pääsi radalle hurvittelemaan kaksi kertaa. Toinen rata meni niin Gillemäiseen käytökseen, että pojat lähti kesken pois. Toinen meni jo hiukan paremmin... Mutta perus settiä, ei siellä kisoissa osata mitään, koskaan kuullutkaan edes siitä, että mitä tarkoittaa istu!? Kaupunkitaistelussa sensijaan Gille oli pätevä. Tyhmä kymppi radalta tuli, kun alussa tippui toinen rima ja puomin (kolmas este) ohi piti eka mennä. Mutta loppurata meni puhtaana nollana ja pojat oli niin taitavia! :)

Kohta pitäisi sitten itsekin palata sinne agilityn pariin... Ensin oli tosi kova polte päästä aksaamaan, mutta mitä lähemmäksi se ajankohta tulee, sitä enemmän mua hirvittää! Eihän mulla riitä kunto! En osaa enää mitään ohjauskuvioita! Miten ihmeessä mä muistan sen radan!? Apua!!!

1 kommentti:

  1. Eikä tää tein pieni poika ihan vaan katsomossa ole ollut, näkyi Rauman virallisissa kisoissa olevan ratamestarina. Nuorena se näköjään pitää aloittaa että kaikki koukerot oppii :o)
    Sinua odotetaan jo kovasti harkkoihin, eilenkin odottelin että olisit tullut Fontoksen kakkujuhliin!

    VastaaPoista