torstai 12. heinäkuuta 2012

Plus Pogon kuulumiset

Se on pöllöpää. :)

Esimerkkejä:

Pogo on keksinyt hyvän keinon saada jollain tapaa extra-huomiota meiltä. Nyt se ei pysty hyppäämään autoon. Etutassut kyllä saa sinne takakoppaan, sitten se nostaa toisen takajalan ylös ja katsoo meitä avuttomasti "voisitko vähän auttaa, kun en nyt pysty". Aluksi ajateltiin, että sillä on jalka kipee, nyt ollaan melkein sitä mieltä, että se kusettaa ihan 6-0 :D

Topi oli äsken uittamassa koiria. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes Pogolla taas meni valot pois päältä ja aivot jäähän. Leuka lukkiintui kiinni, eikä se antanut lelua enää pois. Kotiin asti se istui lelu suussa ja tyhjä katse silmissä, poikaparka oli taas ihan litimärkäkin, kun eihän siinä voinut edes ravistella ylimääräisiä vesiä pois. Niin pöllöpää.

Agipitsikisat on tulossa ja Topi meinasi, että pitäiskö ilmoittaa Pogo hyppärille. Ei olisi vaarallisia kontakteja, mutta silti joku pituus ja muuri on aika vaarallisia. Tai Pogon lähettyvillä ihan mikä vaan kova on vaarallista. Ja nyt kun se on vuoden verran ollut tekemättä kunnolla aksaa, niin vähän mietityttää, että uskalletaanko sittenkään... Poitsu olisi kyllä onnensa kukkuloilla, mutta jos jotain törmäyksiä sattuu, niin siitä saisi vaan itseään.

Ei kai sillä muuten mitään kuulu, sama hassu poika se on. Hellyydenkipeä ja kova jumppaamaan.

1 kommentti:

  1. Ei ole pöllöpää kun aivan ihana..kokeilkaapa nyt sitä Mejää...sille..Jos zoco vaikenee esim.lenkillä ja muuttuu jäykäksi niin sillä on kivi suussa...ja kivihän on niin arvokas ettei voi pissata.nuuskia saatikkaan kääntää päätä tai ravistella itseään:))..Kummallista tuo periytyvyys..KIITOS kuulumisista..

    VastaaPoista