maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pitsiagi 2011

Taas tuli koettua erittäin väsyttävä viikonloppu - nimittäin meidän omat Pitsiagi-kisat. Huh, mikä viikonloppu!! Loma meneekin siinä, että ensimmäisen viikon valmistelee kisoja ja toisen viikon palautuu siitä kaikesta. Hyvin me silti vedettiin ne läpi, mutta onneksi ne on nyt ohi :) Olisin suosiolla voinut jättää kyllä välistäkin. Sääkin oli mitä mielenkiintoisin. Ensin oli paahtavan kuumaa, sitten synkkeni täysin ja alkoi sataa kaatamalla ja ukkostaa. Kisat piti keskeyttää. Sitten taas paistoi aurinko polttavan kuumana, taas synkkenee... Saatiin kokea ihan kaikki säät, paitsi lumisade. Jopa rakeita tuli!! :D Siellä hullut koiraihmiset vaan aksaa pitsihepeneissään...

Suorituksista pitäis olla taas vaan ihan hiljaa. Muuten saan taas valituksia valituksistani. Mutta kun on taas aika masennus päällä viikonlopun jälkeen. Yritän vaan olla iloinen kaikkien muiden puolesta. Taisi meinaan kaikki muut Raumalaiset onnistua hyvin, tai ihan pirun hyvin. Facebookista saa lukea toinen toistaan iloisempia uutisia, mikä on ihan loistavaa! Mutta silti vituttaa omat suoritukset. Täyttä paskaa... vai kuulostaako Gillen neljä hyllyä ja 30 virhepistettä hyvätä? Pogon kohdalla 25, 25, 15 ja kaksi hyllyä. Jollain ihmisillä on hyviä hyllyratoja, mutta ne onkin yleensä niitä yhden virheen ratoja, toisilla ne hyllyt tulee siitä, että on sata kieltoa.
Uusi sääntö: älä kysy multa enää kisojen jälkeen "miten meni"? Vastaus on aina se sama.

Lauantaille mulla ei oo mitään tekosyytä, miksi meni ihan päin seiniä. Ollaan vaan niin surkeita. Sunnuntain startit meni pilalle sen takia, että Pogo oli radalla just ennen Gilleä. Gille sekoo täysin, kun se näkee, että Pogo menee. Yritäppä siinä sitten mennä lähtöön valmiiksi, kun toinen huutaa ja kuristaa itsensä hengiltä. Sitten se istuu lähdössä väärinpäin ja alkaa etsimään Pogoa radalta. Ensi kerralla ymmärrän jättää ne startit kokonaan välistä, missä Pogo on just ennen. Mikäli ensi kertaa vielä tulee. Nytkin toisella radalla seisottiin siellä talon takana. Pogon ääni kuului vaan. Mentiin lähtöön, jossa Gille meni maata pisin ja veti radalle ihan hulluna. Kaksi hyppyä ja sitten se lähtee omille teilleen etsimään Pogoa, katsomaan tuomaria ja sitten vasta voidaan jatkaa. Ei se tollasta ikinä tee, mutta näin tällä kertaa. Nyt en voi edes yrittää ajatella positiivisesti "koira antaa kaikkensa, joten anna sinäkin kaikkesi koiralle" - koska Gille ei todellakaan ollut nyt mukana, sekin oli jossain lomahorroksessa. Ei keskittynyt yhtään!! Launatainakin meni vaan ohi esteiden, vaikka varmasti ohjasin kunnolla. Ja sit vielä tiputtelee rimoja kun on ihan läski (tai ainakin hieman ylipainoinen). Ensin se on ihan rimpula, vaikka sille antaa kilon Neuta päivässä - sitten vaihtaa ruokaa ja saa massaa, liikaa, eikä painoa saa putoomaan millään, vaikka mitä tekisi. Huoh.

Pogon suorituksista en jaksa kirjoittaa, joten laitan lauantain videot. Sunnuntailta sitä hyvää rataa ei tullut videolle ollenkaan, ja huonoa rataa ei tänne jaksa laittaakaan. Siinä huomasi, että on Pogokin vähän väsynyt, vähän häsläsi omiaan. Mutta siis Pogolla meni paremmin, joten sen suoritukset pääsee näytille:

5 kommenttia:

  1. Olen järkyttynyt. Pyhästi! Ja muutenki ketuttaa kattoa videota, kun en ole päässyt yksiinkää kisoihi tänä kesänä kannustaa... NIH!

    VastaaPoista
  2. Oli sen verran hektinen viikonloppu, ettei vissiin oikeen noita ryhmäkuvia tullu otettuu. Ensi vuonna voidaan tarvita hovikuvaaja, joka ottais kaikista kilpailijoista kuvia ja sit niitä sais vaikka ostaa paikapäällä.... sä voisit sit tulla sinne :).
    Ja sit se äijälähtö, sinne sit tuut ainaskin, vaikka olis mikä :D

    VastaaPoista
  3. Ei kaikki Raumalaiset ollu hyviä..tai suurin osa olikin, mut meillä meni aika paskasti:/ Et jos jotain lohtua täytyy ettiä, ni et ollu ainoa.. Rupean noudattaan sun uutta käskyä ;D Mulla taitaa kans aina tulla olemaan sama vastaus:/ Mut ehkä joskus sitten ;DD

    VastaaPoista