maanantai 12. lokakuuta 2009

Kauden viimeiset agiharkat

...ja kylmää oli!

Oli pakko päästä viimeisiin harkkoihin, menin sinne vaikken oliskaan jaksanut ja ajatus ei ollut mukana. Rataantutustumisessa en tajunnut mistään mitään. Mutta sitten kun pääsin radalle Gillen kanssa, niin sain paeta todellisuutta hetkeksi ja antaa vaan mennä :) huisin hauskaa menoa. Ihan yllätyin Gillen vauhtia ja sitä energiaa - poika kävi ihan kuumana. Ihana koira - paitsi sillon kun se puree :P

Oli vaikka miten kiva rata, sellainen vauhdikas missä vaan mentiin eikä meinattu. Vähän ehkä unohdin siinäkin yksinkertaisella radalla, minne piti mennä, mutta mitäpä tuosta. Gille meni hienosti kaikki esteet - jopa renkaan! Kepeillä oli edelleen vähän häsläämistä, mutta sekin meni paremmin kun olisi voinut odottaa. Mentiin ne läpi jopa ilman etten huitonut kokoajan siinä edessä. Ehkä sekin siitä sitten joskus. Lopussa oli lennokas suora jossa Kilu irtosi tosi hyvin, siinä vaan ihmettelin että mites se nyt noin hyvin meni :) Ekalla kerralla melkeen nollalla läpi! Yhdessä kohtaa vaan Gille ampui putkeen, vaikkei pitänyt. Eli yleisesti ottaen, oltiin me vaan niin hyviä! :D Terhin mielestä ollaan jo kisavalmiita tammikuussa - hulluja puhelee. Kyllä tässä vielä ehditään takapakkia ottamaan kun ei päästä harkkaamaan sillee säännöllisesti.

Pogokin oli taas pummi ja tuli meidän ryhmään. "Pakotin" Topin tulee mun kanssa kentälle, ja siinä sitten samalla sivussa - hieman vahingossa nekin pääsi harkkaamaan ;) Hyvä niin, näki että Pogo voi jo paremmin. Viime kerran jälkeen kun poika oli ihan jumissa eikä pystynyt hyppäämään edes medejä - tuli Mumma ja pelasti. Taru varasi Tanjalta ajan joka hieroi Pogon ja koko koira oli sen jälkeen kuin uusi. Elinvoimaa täynnä ja selkeesti iloisempi. Oli kuulemma aikas jumissa Pokerin paikat. Vielä uusi hierooja-aika ja ensi kuussa sitten sinne Hyvinkäälle Soolon kaveriksi. Pogon menosta ei vauhtia puuttunut, mutta sellaisen asian mä pistin merkille, että rimat ei lennellyt! Näytti siltä että Topi oli jumissa, eikä Pogo :D Kentällä oli taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun muurin pääty meinasi kaatua Pogon päälle. Tuskin se itse edes huomasi koko asiaa...

Kannatti siis mennä harkkoihin, kiitti Terhi kun teit tarpeeksi helpon radan. :) Tämän jälkeen meille tuleekin sit hieman taukoa kun Gille jää hetkeksi sairaslomalle. Ellei sitä ennen vielä viikonlppuna ehditä tekemään jotain. Maanantaina sillä odottaa sitten 'operaatio kassitpois'. Ää, oon ihan helisemässä sen kanssa. Paniiiiikki!

2 kommenttia:

  1. Gille "pieni" terapia koira tekee kaikkensa et Sannalla olis mieli vähän parempi. Teidän meno näytti niin hienolta!! puhuin puhelimes "kasvattaja" Liisan kans samalla kun menitte radalla eikä puhumisesta meinannut tulla mitään kun intoilin miten upeesti te menitte=)

    VastaaPoista
  2. Ja hyvin se operaatio menee! Pian olette taas treenaamassa :-)

    VastaaPoista