torstai 26. helmikuuta 2009

Gillen harkat

Jälleen kerran koitti keskiviikko ja meidän agiharkat. Gille oli ainut ketä pääsi tällä kertaa harkkaamaan... Pogo ei päässyt koska Topi oli töissä. Onneks en ottanut muita koiria mukaan sinne, oli meinaan melko kuravelliä se kasvihuoneen pohja!

Itsellä särki pää aivan tautisesti, joka askeleella päässä jumahti - ja ajattelinkin, että harkat menee taas ihan penkin alle. Mutta oli vaikka kuinka hauskaa! Juokseminen oli kyllä älyttömän vaikeeta, kun päähän koski ja jalat upposi sinne mutaan... onneksi kukaan ei sentään liukastunut ja kaatunut sinne mutavelliin naama edellä :) Gillestä ei varmaan tarvi edes sanoa, että se oli LIKAINEN!! Pesemisessä meni taas tovi.

Terhi siellä yritti kovasti (itsekin päänsäryn kourissa) keksiä jotain rataa - ja hyvä siitä tulikin. Rata oli melko vauhdikas, eikä itellä meinannut taas oikeen nopeus riittää. Yhdeltä hypyltä piti valssata putkelle, ja muutaman kerran jälkeen jopa omasta mielestä se onnistui melko hyvin. Gille on vaan ihan liian hyvä - mennään aina vaan muutaman kerran rata läpi ja se on siinä :D Radan jälkeen mentiin hiukan pussia, joka alkaa jo onnistumaan, eikä ole enää niin pelottava.

Soolosta ja Ebbasta pitää sanoa sen verran, että tänä vuonna niillä ei näytä olevan paljon ikävä omaa kotiväkeä. Viime vuonnahan Soolo oli ihan stressaantunut ja raiskasi Pogoa kokoajan :D. Nyt tytöt on ihan normaaleja - mikä on tosi hyvä juttu. Ebballa varmaan on hauskaa, kun Gille on kylässä - sen kanssa saa telmiä. Välillä Pogolla ja Ebballa on joku salaliitto menossa ja ne kiusaa Gilleä yhdessä :P

Gille on sitten tuollakin jo tuhojaan ehtinyt tekemään. Se on purrut yhden sähköjohdon poikki. Se oli järsinyt sitä ja saanut johdon rikki - kun siinä kulki virtaa. Mutta sitten kun tepseli oli pois seinästä, niin se sitten piti katkasta kokonaan. :/ ARG!!

Terhi kysyi eilen, että otettaisiinko me vielä kaksi koiraa lisää meidän kenneliin ensi viikolla. Lupasin miettiä, että jos me se Zikiliini otettaisiin (Ronjaa tai Ruskaa kun ei meille voi tulla kun olen allerginen niille). Luulempa vaan, että niin siinä käy - etten taaskaan osaa sanoa ei :) Ziki on vaan (myöskin) niin hassu koira <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti