maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kesäkuvia

... ja sitä kesää odotellaan yhä! Sataa sataa ropisee vaan. Tai on muuten vaan synkkää. Välillä aurinko muistaa näyttäytyä, mutta sitten se taas menee piiloon. Mahtaakohan tänä kesänä tulla kesää ollenkaan?

Lauantaina Topi oli auttelemassa mun siskonmiestä klapihommissa ja me koirien kanssa muuten vaan hengattiin niiden ranchilla sitten. Mä yritin taas epätoivoisesti opetella käyttämään kameraa :)
Reissusta opin taas sen, että ÄLÄ ota ikinä tollaseen paikkaan kumisia vinkuleluja mukaan. Mä fiksuna ajattelin ottaa leluja, että pojilla riittäisi tekemistä muutamaksi tunniksi. Jokaiselle oli oma lelunsa. Yksikään lelu ei selvinnyt hengissä. Pogo söi ne kaikki. Tai kaksi ja puoli. Ensin se veti keltaisen pallon ja kun siitä oli jäljellä enää hiukan, se kävi hakemassa uuden. Kyllä mä sen huomasin, että se niitä repi ja asiasta keskusteltiin. Mutta aina se jotenkin lähti jonnekkin piiloon ja näemmä oikeesti veteli ne lelut poskeensa. Nyt ollaan sitten kaksi päivää oltu vähän mahakipuisia ja oksenneltu muovinkappaleita. PÖLVÄSTI POGO!! Ikinä en enää ota sille mukaan muutakun se oman pallon, mistä se ei takuulla saa mitään irti! Perhana.

Kyllä sitä välillä aurinkokin paistoi ja oli kuuma!
Nämä kaksi hassua veijaria kävi uimassa sellaisessa vesialtaassa, missä vesi on ihanan vihreää.
Isompi edellä ja pienempi perässä... tästä syystä tällä samalla reissulla käytiin sitten vielä meressä uimassa :)

Tämä kaveri ei paljon ui. Se vaan pöllöilee ja syö leluja.

Pikkuinen Nakkeli.

Kovaääninen Gille. Aina se on tykännyt omasta äänestään, mutta tällä hetkellä se huutaminen on jotain maatajärisyttävää. Oli sitten aihe mikä tahansa, niin huutaa pitää. Autossa varsinkin. Meidän touran on sisältä kohta homeessa, kun ollaan otettu aseeksi suihkupullo, jolla sitten suihkitaan tätä kiljukaulaa... 
Jos jollain on muita ideoita, miten sais tämän apinan autossa hiljaiseksi, niin neuvoja otetaan vastaan. Huomioon pitää ottaa, että mitään rajuja toimenpiteitä ei voi käyttää, kun Naga-herkkis on vieressä. Ja yksinään tämä urpo ei kauheesti huutele. OIKEESTI lukijat, vinkkejä ;)

Sain kun sainkin ne jollain tapaa yhteiskuvaankin :) 
Keskimmäisen kanssa joskus vähän jotain ongelmia, kun alkaa ylikiehumispiste olla lähellä. 

<3 mussukka
  
Kaverit

Jotenkin toi Pogo on joka kuvassa saman näköinen? :) 

 Söpöliini on välillä näköjään vähän vähemmän söpö ja enemmän hassu :D

 Tässä taisi olla kaikki lelut jo syöty, tai sitten oli joku luova tauko meneillään...

Blondin ja Pikkupojan leikit on välillä aika rajuja. Nagalla ei ihan aina itsesuojeluvaisto pelitä, kun oikeen yllyttää Gilleä jyräämään itsensä. Hassuja poikia - onneksi nämä leikkimistuokiot kestää aina niin vähän aikaa, ettei ehdi ihan kokonaan paikat mennä rikki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti