tiistai 14. heinäkuuta 2009

Tipu!!

Oltiin kentällä hiukan aksaamassa. Tai siis, Taru ja Topi aksasi koirien kanssa, mä vaan istuin ja yskin :/ Ärrrrrrsyttää olla kipeenä, kun ei pääse edes lenkille. Niin tyhmää!

En jaksa kirjoittaa taas siitä aksaamisesta, se on sitä samaa kuitenkin aina. Pogo höyrysi lelunsa kanssa ja heitteli rimoja. Gille höyrysi muuten vaan. Se oli kyllä jo aika taitava, en oo tiennytkään että se osaa mennä niinkin hankalaa rataa. Kepeillä ei vaan keskittyminen onnistu ja putkella jos takaaleikkaa niin ei tahdo mennä. Putkeen voi kyllä muuten mennä huvikseen taas vinguttamaan lelua, se on kivaa. Perus settiä.

Mutta sitten siihen pääasiaan :D... Tällänen pikkuinen tipu oli agilitykentällä. Se oli tippunut pesästään ja huusi siellä maassa.

Ebba huomasi sen ekana ja alkoi huutamaan sille, mut ei se kauaa jaksanut kiinnostaa. Sitten me alettiin pelastamaan tätä pikkulintua... iso pelastusprojekti olikin, kun ei millään meinattu löytää sen pesää. Topi sitten otti lopulta tipusen paskapussilla ja lykkäsi takaisin sinne toimistokopperon katon väliin. Siellä se jatkoi nälkähuutoaan, ja kyllä se mutsi sille sapuskaa sitten toikin. Sitten se tippui takaisin maahan :( Tipu jaksoi nyt ruokaa saatuaan jo kävelläkin muutaman metrin ja alkoi nukkumaan. Mulle tuli NIIN paha mieli, kun se oli siellä ihan yksinään eikä pystynyt auttamaan. Topi syötti sille koiran nameja, joita se söikin ihan himona ja alkoi taas nukkumaan :) Meinattiin jo ottaa se kotiin, mutta kai tämän julman maailman on sitten tehtävä tehtävänsä vaan... paska homma. Sinne se jäi nukkumaan, menkää joku adoptoimaan se!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti