sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Sisarukset

Lauantaina oltiin viettämässä G-pentueen puolivuotis-synttäreitä.

Siellä oli Gillen kaikki kolme sisarusta (Gema, Leevi ja Helga) ja Jade-äiti. Gille ja sen veli Leevi oli hyvinkin saman näköisiä ja siellä kun ne pihalla viiletti, niin ei osannut ihan aina sanoa kumpi oli kumpi. Kyllä se siitä sitten alkoi huomaamaan, kun se ketä oli jatkuvasti jonkun selässä (tai jossain muussa kohtaa, mistä nyt sattui saamaan kiinni), oli hyvinkin varmasti meidän oma hienosti käyttäytyvä Gille poika. Se siis tosiaan yritti astua niitä jokaista, huolimatta siitä, oliko se sisko, veli vai äiti. Pogon säästi sentään kotiin, eikä siellä alkanut sitäkin kiusaamaan. Siellä piti sitten juosta kokoajan kieltämässä sitä ipanaa tekemästä hassuja... Kasvattaja Ilkka sanoikin, että Gillen erottaa joukosta heti ensimmäisenä, koska sen ego paistaa niin hyvin läpi, tämä menee niin pää pystyssä ja ylpeän näköisenä... oikea maailmanvalloittaja.

Osasi se Pogokin sitten näyttää miten kuuluu käyttäytyä... Sehän rakastui ihan täysin Jadeen. Pogo näytti siellä sitten kaikki mahdolliset ja mahdottomat temput kun liehitteli sitä ah-niin-ihanaa naista... Kyllä Jade sitten jo lämpesikin, mutta jostain syystä touhut piti keskeyttää.

Mietityttää vaan, että mikä meidän kotikasvatuksessa on mennyt pieleen, kun pojat ei ilmiselvästikään osaa käyttäytyä... YHTÄÄN. :) (ehkä kaikki!?) vaikka siellä sanottiikin, että se on terveen pojan merkki ;).


Molemmat pojat kiinnostuneena Jadesta....


Lumessa on kiva telmiä!!


Kolme lammasta... ja se musta lammas :)


Vai mahtaakohan sittenkin Gille olla se musta lammas, vaikka väri onkin eri.

2 kommenttia: